Flickr Images

Just Cause 2 Full Sorunsuz Tek Link İndir

Oyun Hakkında Bilgi:

Oyun Türü: Aksiyon

Oyun Hakkında Kısaca: Just Cause serisi aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Gerek kurgusuyla gerek oynanabilirliğyle dikkat çeken oyun 2006 dan beri kendini bir hayli geliştirmiş.

Aksiyona doyamayacaksınız! Evet, abartmıyoruz. Hikayeye çok fazla takılmadan, bol aksiyonlu bir oyun istiyorsanız Just Cause 2 tam size göre. Bitmek bilmeyen paraşüt atlayışları, gördüğümüz her şeyi patlatma ihtiyacı ..Üstelik oyunun tarzı sandbox(özgür oyun, isteğinizi patlatın, binin, çalın ..vs) Dev haritası ile de dikkat çeken oyunun gta serisine benzerliği ise dikkat çekiyor.

Kısacası oyun size sunduğu özgür ve bitmek bilmeyen haritası ile Gta zevkini yaşatacak üstüne bir de aksiyon katacak. Öyle ki gördüğünüz her canlıyı öldürebilir helikopter dahil her aracı kullanabilir ve zarar verdikçe de puan toplayabilirsiniz. Oyunda tempo durmak bilmiyor.

Sağlam oyun bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyor. Diğer tavsiye ettiğimiz oyunları görmek istiyorsanız "Tavsiye Ettiğimiz Oyunlar" kategorimize gözatabilirsiniz.



Oyun Çıkış Tarihi: 23 Mart 2010

Oyun Boyutu: 3,93 GB - Tek Link veya Partlı

Oyun Içi Görseller:


 



Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows 7 veya Vista (Windows 8 de çalışmaz)
İşlemci: Athlon X2 4200 veya Pentium Dual-Core 3Ghz (SSE3 destekli olmalı)
Ram: 2 GB (3 veya üstü olması önerilir)
Ekran Kartı: Nvidia 8800 serisi veya 256 MB lik ATI Radeon HD 2600 veya 256MB lık DirectX 10 u destekleyen herhangi bir kart
Boş Alan: 10 GB

Oyun Tanıtım Videosu:

Gerekenler:

Just Cause 2 oyununu tek link indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.
İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme Bölümümüz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sponsor:





Just Cause 2 Full Tek Link İndir 


Not: Tek linkte link kısaltma vardır, 5 saniyelik reklamın geçmesini bekleyin ve sağ üst köşede beliren reklamı geç butonuna tıklayıp asıl linke ulaşın.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just Cause 2 İndirme & Kurulum

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın installer deyin dil seçin, sonra next next tıklayarak kurulumu başlatın. Çok uzun sürmeyecektir.

3- Bittikten sonra crack atmamız gerekiyor ki oyunumuz full olsun.

4- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files (x86)\SQUARE ENIX - Eidos Interactive\Just Cause 2" konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.

Önemli Not 1: Oyunu açtığınızda Just Cause 2 ekranında uzun bir süre kalacaktır. Heyecanlanmayın, oyun bozuk çıktı deyip hemen kapatmayın, sabırla bekleyin. 2 dakika sonra oyun devam edecektir.

Önemli Not 2: Sistemimizin özellikleri gayet yüksek olmasına rağmen oyunda kasma gördük. Bu sizde de olabilir. Aşağıdaki düzenlemeleri yaptıktan sonra kasma probleminin ortadan kalkması lazım çünkü bizde kalktı :)

Just Cause 2 Oyunu Donma veya Kasma Problemi Çözümü

Oyunda ayarlar kısmından bazı özellikleri kısarsak oyundaki donma veya kasma sorunu düzelecektir. Bunun için:

1-Setting - Display Advanced Setting kısmına gelin Texture details ve shadow quality' yi Low veya Medium yapın.(önce medium yapın baktınız kasıyor low yapın. Bu mantık bundan sonraki ayarlamalar içinde geçerlidir)

2-Aynı yerde bulunan Water Detail ve Objeck Detail'i Low veya Medium yapın.

3-En aşağıdan "Accept Changes" tıklayıp bir önceki menüye dönün.

4-Resolution Settings'e gelin. Çözünürlüğü 1280x768 yapın( kasma devam ederse 800x600 yapın.)En aşağıdan "Accept Changes" tıklayıp bir önceki menüye dönün. Oyuna girmeyin. Ayarların uygulanması için oyundan çıkıp baştan girin.

5-Oyunun kasmasının sona erdiğini göreceksiniz. Kasma sizde devam ediyorsa son anlattığımız çözünürlüğü daha da düşürmeyi deneyin.

Share on Google Plus

About hakan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder