Flickr Images

FIFA Manager 14 Legacy Edition

FIFA Manager 14 Legacy Edition Sorunsuz Full Tek Link İndir

Oyun Hakkında Bilgi:

Oyun Türü: Spor - Strateji


Oyun Hakkında Kısaca: Bugüne kadar oynadığınız bütün Manager (Bundan sonra Yönetim Oyunu olarak kullanacağım) oyunlarını unutun. Gerek yapay zeka gerek ince detaylar konusunda FIFA Manager 14 Legacy Edition rakiplerine açık ara fark attığını söyleyebilirim. Bana göre özellikle de en büyük rakibi Football Manager serisine toz yutturmayı hedeflemiş 2014 ile ve amacına da ulaşmış diyebilirim.

Şöyle ki; siz bir teknik direktör oluyorsunuz. Takım ile ince ayrıntı ve detaylar tabi ki mevcut. Peki ya sizin ? Misal oyunda sizi temsil edecek olan portre resim üzerinde sayısız oynama yapabiliyorsunuz. Bir an kendimi sims filan oynuyorum sandım :)

Transferler, kadro yönetimi, bilet fiyatları, seyirci tezahüratları, stat dışında satılan lisanslı ürünler... kısacası futbolla ilgili aklınıza gelebilecek bütün düzenlemeleri yapabiliyor fiyatları değiştirebiliyorsunuz. Haber takip sistemi eski oyunlarında olduğu gibi sadece mail adreslerinden yapmıyorsunuz. Artık oyun içinde tablet bilgisayarınız ve cep telefonunuz var, istediğiniz haberi istediğiniz anda ulaşıyorsunuz.

Grafik anlamında yönetim oyunlarından zaten çok büyük olaylar beklenmemeli. Fakat Fifa Manager 14 de gerek sayfalar arası geçişte gerekse 3D maç izleme esnasında grafiksel anlamda yeterli doyuma ulaşabilirsiniz. Ses konusunda ise yüksek sesle oynanan yönetim oyunu sizi o anda gerçekten yedek kulübesinde hissi verecektir. Yapay zeka sınırları zorlamış. Hatta eskilerine göre kat kat yol almış. Bunu 3D olarak izlediğiniz maçlarda görebilirsiniz. Sanki arkadaşlarınız oynuyor da siz izliyorsunuz. Klavye kısayolları ile direk maçın akışını değiştirebilirsiniz. Eski serilerde olmayan birçok modları sunmuşlar. Oyunda 1000'in üzerinde resmi lisanslı kulüp, 35.000'den fazla futbolcu, 70 lisanslı lig bulunmakta. Son derece gelişmiş taktikler ile gerçek futbol maçı şimdi başlıyor...

Şahsi olarak oynanışını çok zor bulmadım. Tek kötü tarafı oyunun ingilizce olması çünkü gerçekten çok kapsamlı bir oyun. Umarız ki en kısa zamanda Türkçe yama yaparlar ve bizler daha kaliteli oyun oynarız.

Genel olarak oyun rakiplerine ve geçmiş serilerine fark atmış diyebilirim. Bu kadar kaliteli bir yapıtın sitemizde tavsiye edilenler bölümüne geçmesi artık haktır.

İyi Eğlenceler...

Oyun Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2013

Oyun Boyutu: 6,08 GB oyun

Oyun Içi Görseller:









Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Win 7 / Win 8
İşlemci: Intel Pentium 4 3.00GHz / AMD Athlon 64 2.00GHz
Ram: 1,5 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT 256MB / ATI Radeon 9800 SE 128MB
Boş Alan: 12 GB Boş Alan

Oyun Tanıtım Videosu:

İlginçtir ki oyunun internette hiç inceleme videosu bulunmamakta. Bizler sizlere daha iyi hizmet vermek amaçlı oyun içi kısa bir video çekip ekledik. Acemice olabilir. Anlayışınız için teşekkürler...


Gerekenler:

FIFA Manager 14 Legacy Edition oyununu tek link indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme Bölümümüz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sponsor:
-------------------------------------------------------------------------------------------

FIFA Manager 14 Legendary Edition İndirme & Kurulum

1- İndirdiğiniz oyun hazır yüklenmiş haldedir. Sadece crack yapmak gerekli.

2- Fakat oyun sorunlu bir şekilde kırılmış. Çoğu bilgisayarda oyun açılmıyor. Bu hatayı sizlere SAĞLAMOYUN farkı ile anlatacağım.

3- İlk yapmamız gereken indirdiğiniz rar dosyasını çıkartınız. (Uyarı : Crack dosyası ve birkaç dosyayı virüs olarak görebilir bilgisayarınız. Oyun tamamen SAĞLAMDIR. Herhangi bir sorunu yoktur. Bu yüzden rar dosyanızı silmeyin kalsın her ihtimale karşı. Ayrıca oyunu anti virüsünüzde engelenen dosyalara eklemelisiniz) Biz yine de her ihtimale karşı crack dosyasını da ekliyoruz.

4- Çıkarma işlemi bittikten sonra Crack dosyasının içindekileri "ffmngr14" klasörüne atın. Gelen uyarılara kopyala ve değiş deyin.

5- Oyunu ilk önce açmayı deneyin eğer açarsa sorun yoktur. Size iyi eğlenceler. Fakat açtığınızda grafik çözünürlüğü seçilen yer geliyor ve sonrasında bir tepki vermiyorsa çözüme geçelim...

6- "ffmngr14" klasörünün içinde ki "Resolutool.exe" dosyasını açın. Size uygun olan çözünürlüğü seçin ve OK tıklayın.

7- "Resolutool.exe" dosyasının ismini "Resolutool14.exe" olarak değiştirin. Yani sonuna sadece 14 ekliyoruz.

8- Klasör içindeki "Manager14.exe" dosyasına sağ tıklayıp kısayol oluşturun ve masaüstüne ekleyin.

9- Oluşturduğumuz kısayola sağ tıklayın ve özellikler tıklayın.

10- Üstte uyumluluk modundan Windows 7 seçiniz.

11- Sorun çözülmüştür. Ben Windows 8.1 üzerinden deneyip onaylıyorum. İyi eğlenceler.

FIFA Manager 14 Legacy Edition oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-
                                                 
Share on Google Plus

About hakan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: