Flickr Images

Assassins Creed 4 Black Flag

Assassins Creed 4 Black Flag Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Oyun Türü: Aksiyon

Oyun Hakkında Kısaca:  Efsane devam ediyor! Assassins Creed, 4. serisi ile karşınızda!

Oyunun vikipedik bilgisine geçmeden önce oyun kalitesi hakkında gözlemlerimi aktarmak istiyorum. Sağlam Oyun'a eklemek üzere oyunu denediğimde oyundan kopamadım diyebilirim. Oynanış fevkalade, oyun motoru ultra geliştirilmiş ve grafikler çok iyi. Oynadıkça oynayasınız geliyor, oyun sizi kendine bağlıyor. Önce bir denizde başlıyor maceramız sonraysa.. Sonrası sürpriz olsun. Tek kelime ile özetleyecek olursak, hemen indirin ve oynayın!


1715 yılını yani "Korsanlığın Altın Çağı" denilen dönemi konu alıyor. 1700'lü yılların başında İngiltere, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Fransa devletleri arasında bir savaş hüküm sürmektedir. Bu devletlerin tek amacı ise denizleri ele geçirmek. Korsanlar da bu dönemde devletlere çalışıyorlar. Yani paralı askerler. Bir süre süren savaş 1703 yılında Utrecht Antlaşması'nın imzalanıp barışın ilan edilmesi ile sona erer. Bunun sonucunda ise korsanlar işsiz kalır. Ortada kalan korsanlar, ortak çıkarları için birleşirler ve tüm devletlere savaş açarlar. Bu birleşim sonucunda zorunlu kaldıkları için kendi aralarında kurallar oluştururlar. Böylece tarihin ilk gerçek anlamda ırk, din, cinsiyet ayrımı olmayan, demokratik toplumu oluşur. Korsanlar, sayıları arttıkça, devletlerin donanmalarından saklanabilecekleri bir yer bulmaya çalışırlar ve Karayipler'e yerleşirler. Buralarda şehirler, sığınaklar kurarlar. Assassin's Creed'in asıl konu aldığı savaş olan tapınakçılar ve suikastçılar arasındaki savaş ise devam etmektedir. Tapınakçılar, suikastçıları alt edebilecek gücü ele geçirmek için Karayipler'e gelirler. Fakat suikastçılar Karayipler'e gelmiş ve korsanlar arasında sayılarını arttırmışlardır.


Böylesi bir oyun hakkında daha fazla sözü uzatmak istemiyoruz. Gelgelelim indirmeye. Oyunu FastSonic veya turbobit üzerinden ister tek link ister partlı olarak indirebileceksiniz. Boyut biraz fazla evet ama değecektir. Oyunu kurulu olarak indireceğiz(unlocked), crack uygulayıp direk oynayacağız. Güvenlik programı bazı dosyaları silebilir, bu yüzden indirdiğiniz rarlı dosyayı silmeyin, kalsın bir kenarda. :)


Oyun Çıkış Tarihi: 12-11-2013

Oyun Boyutu: normalde: 15,8 GB -- saglamoyunda: 10.5 GB -- Sebebi: Dosyaları ultra sıkıştırdık ve boyutu 5 de 1 oranında azalttık, bu şekilde daha çabuk indirip, kaliteden ödün vermeden oynayabileceksiniz.

Oyun Içi Görseller:







En Düşük Sistem Gereksinimleri:


İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (64 bit versiyonları)
İşlemci: İntel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHZ veya AMD Athlon 2 X4 620 @ 2.6GHZ
RAM: 2GB 
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870 (512 MB VRAM modeli)
Sabit Disk: 30 GB boş alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (64 bit versiyonları)
İşlemci: İntel Core i5 2400S @ 2.5 GHZ veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHZ ya da daha iyisi
RAM: 4GB ya da daha iyisi
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024 MB VRAM modeli)
Sabit Disk: 30 GB boş alan

Oyun Tanıtım Videosu:

Gerekenler:

Assassins Creed 4 Black Flag oyununu tek link indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme Bölümümüz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponsor:



Part 1  |  Part 2  |  Part 3  |  Part 4 





Part 1  |  Part 2  |  Part 3  |  Part 4 





Turbobit - 
http://turbobit.net/rkqusf2wkzwr.html



Not: Tüm linkler ultra sıkıştırılmış olduğu için boyut diğer sitelerdeki gördüğünüz boyuttan çok daha aşağıdadır. Güvenle indirebilirsiniz...
             
    
             FastSonic Premium Almak için Tıklayın 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assassins Creed 4 Black Flag İndirme & Kurulum

1-Oyunu kurulu olarak indiriyoruz. Rarlı dosyamızı çıkarttıktan sonra önlem olarak silmememizde fayda var.

2- Crack atmak için Crack klasörüne tıklayın.

3- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve Assassins Creed 4 Black Flag klasörünün içine yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.

Assassins Creed 4 Black Flag oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

oyunun boyutu normalde: 15,8 GB -- saglamoyunda: 10.5 GB -- Sebebi: Dosyaları ultra sıkıştırdık ve boyutu 5 de 1 oranında azalttık, bu şekilde daha çabuk indirip, kaliteden ödün vermeden oynayabileceksiniz.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-
Share on Google Plus

About hakan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder