Flickr Images

Gas Guzzlers Extreme

Gas Guzzlers Extreme Full Tek Link İndir

Oyun Hakkında Bilgi:

Oyun Türü: Yarış - Savaş


Oyun Hakkında Kısaca: Arabalar, silahlar hep ilgi çekici gelmiştir insanlara.Peki ikisi bir arada olursa ?

Oyunumuz Gas Guzzlers Extreme bu işi hakkıyla yerine getirmiş. Bir ölüm yarışı oluşturulmuş. Fakat kan ve ya vahşet olmadan. Sanki nasıl eğlenceli yapabilir gibisinden düşünülmüş ve buna uygun küçük detaylar koymuşlar. Misal oyun içerisinde arkadan silahla vurulduğumuzda şoförümüz vurulan tarafa doğru dönüp el hareketi çekiyor :)

Grafiksel olarak oyun yılının hakkını vermiş. Rakiplerine göre daha kaliteli yarış-savaş oyunu oluşturulmuş. Ses kalitesi oyunla uyumlu ve üst düzey oyunculara hitap edilmiş. Oynanabilirlik bana biraz klasik geldi. Tabi alışınca bir sorun sıkıntı olmuyor.

Oyunda multiplayer modu ile birlikte toplamda 8 yarış tipi var. (en azından ben o kadarını sayabildim :) ). Araçlarımızı modifiye edebiliyor, motor güçlendirmesi gibi teknik özellikleri değiştirmek mümkün. Alternatif seçenekleri koymuşlar. Fakat çeşitlilik az demeden geçemeyeceğim. Bence daha fazla silah ve oyun içi bonuslar olabilirdi. Ama oyun geneli olarak çok da sorun teşkil etmiyor.

Genel anlamda bu tarz oyunlar az olduğundan Gas Guzzlers Extreme listemizde iyi bir yer edinecektir. Eğlence ve aksiyonun had safada olan oyun tavsiyelerimiz arasına girmiştir.

İyi Eğlenceler...

Oyun Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2013

Oyun Boyutu: 5,88 GB oyun

Oyun Içi Görseller:









Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP / Win 7 / Win 8
İşlemci: Çift Çekirdekli 2.0 Ghz işlemci
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: GeForce (R) 8800 Ultra veya 4850 AMD / ATI
Boş Alan: 12 GB Boş Alan

Oyun Tanıtım Videosu:

Gerekenler:

Gas Guzzlers Extreme oyununu tek link indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.
İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme Bölümümüz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sponsor:
-------------------------------------------------------------------------------------------

Gas Guzzlers Extreme İndirme & Kurulum

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın sonra ve next next tıklayarak kurulumu başlatın.

3- Bittikten sonra CRACK atmamız gerekiyor.

4- Crack atmak için Crack klasörüne tıklayın.

5- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files (x86)\Gas Guzzlers Extreme\Bin32" konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir tıklayın.

6- Oyun Crack ını bazı Anti-Virüs programları virüs olarak görebilir. Bunun için crack ı dışlanan, engelenen dosyalara eklemelisiniz. Herhangi bir soruna karşı sayfada crack mevcuttur.

7- Oyun içerisinde çok nadiren takılma yaşadım ve sorunumu araştırdım fakat bulamadım. Böyle bir sorunla karşılaşacak arkadaşlar eğer çözerlerse lütfen bize destek çıksınlar. İşletim sistemim Windows 8.1.

8- ÖNEMLİ NOT : Arkadaşımızın da yardımı ile oyundaki takılma sorununu çözdük. Denenmiş onaylanmıştır. Yeni link eklenmiştir. Güvenle oynayabilirsiniz.

Gas Guzzlers Extreme oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-
                                                 
Share on Google Plus

About hakan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder